Mina favoritbloggar

Är du intresserad av de bästa teknikbloggarna som skriver om det senaste i teknikens värld, oavsett om det är hightech, köksprylar eller saker du kan ha i garaget? Teknik har alltid fascinerat oss människor och de senaste åren har utvecklingen gått i en rasande takt och inte sällan tar den tekniska utvecklingen steg som vi inte trodde var möjligt. Men hur håller du dig uppdaterad på bästa sätt? I det här inlägget tipsar jag dig om var du tar del av de senaste nyheterna och insikterna i teknikens värld.

När du söker efter teknikbloggar bör du ha klart för dig vad för typ av innehåll du är intresserad av och vad du vill veta mer om. Vill du exempelvis leta efter de nyaste mobiltelefonerna på marknaden kanske du inte ska leta efter de breda sidorna som exempelvis Mashable, utan istället fokusera på sidor som behandlar just mobiltelefoner, exempelvis Mobil.se i Sverige och PocketNow globalt. Försök därför att specificera dina sökkriterier så mycket som möjligt så sparar du tid och får mer relevanta resultat från din sökning.

Vi tipsar – De bästa teknikbloggarna

Så vilka sajter är de bästa där det handlar om teknik? Här går vi igenom de bloggar som du bör hålla koll på. Internationellt så är Mashable, Techcrunch, Gizmodo och GigaOM mina favoriter, på lite olika sätt. Mashable och Techcrunch har ett brett innehåll och skriver om allt från nya mobiltelefoner, spel och politik till kultur, allt med en teknisk och underhållande vinkel. Gizmodo och GigaOM å andra sidan skriver nyheter med större fokus på forskning och utveckling inom teknikområdet runt om i världen.

Håll dig uppdaterad

Med de här fyra sidorna får du en bra omvärldskoll oavsett om du vill ha specifika produktnyheter, ta del av nyheter i den senaste forskningen eller nyheter inom politiken som har en påverkan på teknologi. De kommer definitivt att hjälpa dig inför ett köp av någon ny pryl men också elda på ditt förmodligen redan stora intresse för ämnet. Om du hellre vill få nyheterna till dig så har alla sidorna som vi tipsat om också bra tjänster för att få nyheterna i form av nyhetsbrev till din mejl.